20 de gener del 2010

A l’altra banda del riu. Roser Caño Valls. Setze Vents Editorial. 2009.


Opera prima d’aquesta bloguista (Antaviana, A l’altra banda del riu i Clic) que aplega tretze contes que combinen el to fantàstic amb el més quotidià i realista.
A destacar un objecte que es va repetint al llarg del llibre: el mirall. I un verb: canviar.
Posaria la mà al foc que aquest recull de contes no serà l'últim llibre que publicarà; a hores d'ara ja trobem a faltar el següent.

“Torno a ser al final del camí. O sigui que torno a ser al principi. Des que era una nena, l’àvia m’explicava contes en què les princeses s’enamoraven dels prínceps, i al final tots dos junts menjaven anissos i vivien feliços. M’havia arribat a creure que jo era dins d’un conte. I ara quan miro els teus ulls, tot allò esdevé literatura”.

Aquest volum de vuitanta-una pàgines quedarà amorrat al piló de “llibres de contes d’aquesta autora i editorial novelles”.

Etiquetes de comentaris:

3 que prenen la paraula

3 Comments:

Blogger Roser Caño Valls said...

Moltíssimes gràcies, Biel!

20 de gener, 2010 17:36  
Blogger Olga Xirinacs said...

Tota recomanació té la seva raó de ser: la del llibre i la de l'editorial. Llegirem, i que sigui en bona hora per a tots.

25 de gener, 2010 08:45  
Blogger Biel Barnils Carrera said...

No es mereixen, Arlequí!

Hola Olga, benvinguda! Crec que els que comencen, en aquest cas a publicar, es mereixen més visibilitat. Com que els mitjans tradicionals i majoritaris els invisibilitzen hem de fer servir els blogs i altres eines per treure'ls de la foscor i de l'injust oblit.

26 de gener, 2010 00:07  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home